Egyéb, kiemelt

30. heti képes beszámoló

A 30. héten tovább folytatódott a pázsitfelületek kaszálása többek között az alábbi kiemelt területeken: a Várnegyedben a Dísz téren, a Millenniumi városközpontban és a Margitszigeten. Több helyszínen is padfelújítás történt, így a Hajógyári szigeten, a Gellérthegyen és a Feneketlen-tónál.

A kiemelt fasorokban a platánfák időszaki faápolási munkáit, valamint a Gellérthegyen lévő fáknál lisztharmatfertőzés elleni növényvédelmi munkálatokat végeztek el szakembereink. Az I. kerületben a Jezsuita lépcsőnél, a Keleti-kertben, a Hajógyári-szigeten, az Erzsébet körúton, Teréz körúton és a Nagyvárad téren gallyazási munkákat végeztünk.

Folyamatosan tisztítjuk a szökőkutakat, vízarchitektúrákat többek közt az alábbi kiemelt területeken: Horváth-kert, Széll Kálmán tér, Vigadó tér, Rákóczi tér, Szent Gellért tér.

Folyamatosan ellenőrizzük az automata öntözőhálózatok üzemelését, és az észlelt hibák kijavítását azonnal elvégezzük az alábbi helyszíneken: Rudas ivócsarnok, Szilágyi Erzsébet fasor, Széchenyi tér.

Az egynyári virágágyainkban az évelők és cserjék növényápolási munkáit végezzük, továbbá az elvirágzott részek eltávolítását, gyomlálást, tápanyagutánpótlást. Nagyon készülünk továbbá a holnapi 40. egynyári virágbemutatónkra.:)

Megosztás

Tulajdonos