Hírek

35. heti képes beszámoló

A meteorológiai ősz elejének a hetében is folytatódtak az alábbi munkafolyamatok, ugyanakkor helyenként már elkezdtük az előkészületi munkálatokat az idei nagyszabású faültetésekhez.

Folytatódtak az idényjellegű munkák közül a fűkaszálások, a cserjeápolási munkálatok, az egynyári kapálás és öntözés, valamint a dézsás növények és az idei telepítésű fák gyomlálása továbbá komposzttal történő tápanyagutánpótlása az alábbi helyszíneken: Városmajor (XII. ker.) Anjou bástya és Kapisztrán tér (I. ker.), Elvis Presley sétány (II. ker.), Krisztina körút (XII. ker.), Városháza díszudvar (V. ker.).

A folyamatos munkák között a faveremrácsok takarítását, a „szokásostól” eltérő nagyobb volumenű szemétszedést végeztek el kollégáink az Etele téren (XI. ker.), a Flórián téren (III. ker.), a Széna téren (II. ker.), a Hajógyári szigeten, a Margit szigeten, a Széchenyi rakparton. Parkszervizes munkatársaink az alábbi helyszíneken folytatták a Főváros szökőkutjainak és vízarchitektúráinak tisztítását: II. János Pál pápa tér (VIII. ker.), Jászai Mari tér (XIII. ker.), Gellért tér (XI. ker.), Március 15. tér (V. ker.), Szabó Ervin tér (VIII. ker.), Lánchíd u. (I. ker.).

Mindezeken a munkálatokon felül az elmúlt héten még teknőst is mentettünk! 🙂

Megosztás

Tulajdonos