Hírek

37. heti képes beszámoló

Nyakunkon az indián nyár, Társaságunk a 37. héten számtalan, ennek az időszaknak megfelelő szakmai feladatot látott el, valamint – mint minden évben – most is részt vettünk Magyarország legnagyobb zöld eseményén, az Európai Mobilitási Hét keretein belül megrendezett Autómentes Napon.

Heti munkáink alkalmával parkszervizes kollégáink a játszóterek javításával, szökőkutak takarításával foglalkoztak, továbbá felügyelték a közterületi padok, táblák állapotát és javították azokat, ahol szükséges volt. Mindemellett cserjekapálással, sövénnyírással, kaszálással foglalkoztunk, kiegészítve az egynyári virágok kapálásával és az elvirágzott növények rendbetételével.

A hétvége elérkeztével pedig Magyarország legnagyobb zöld eseményén, a Mobilitási Hét Családi Hétvégéjén, az Andrássy úton idén is a gyalogosok, kerékpárosok vehették át az autók helyét. A Családi Hétvége mindkét napján rengeteg érdeklődő látogatott ki a FŐKERT Nonprofit Zrt. helyszínére is, ahol gyerekprogramokkal, színezővel, zöld kvízzel, arcfestéssel, nyereményjátékokkal, mászható sajtfallal találkozhattak az érdeklődő kicsik és nagyok, továbbá szakembereinkkel is beszélgethettek a Főváros parkjainak és zöldfelületeinek fejlesztéséről, fenntartásáról. Bízunk benne, hogy jövőre ugyanitt, ugyanilyen alkalomból ismét találkozunk. A hétvége képekben.

Megosztás

Tulajdonos