ÁLLÁSAJÁNLATOK

 


 

 Mit kínál a FŐKERT a munkavállalóinak?

 


Homlokrakodó gép használatára érvényes jogosítvánnyal rendelkező munkatársat keresünk!

Tudnivalók:

  • a munkavégzés elsődlegesen a Budapest, X. kerület, Népligetben történik, de előfordulhat másik kerületben történő munkavégzés is
  • határozatlan idejű munkaviszony
  • 3 hónap próbaidő.

Elvárás:

  • 4511-es gépcsoportra érvényes gépkezelői jogosítvány
  • kis homlokrakodó gép (bobcat, gehl) kezelésében szerzett tapasztalat.

Mivel a foglalkoztatásra előzetes személyes meghallgatás alapján kerül sor, kérjük, hogy önéletrajzát vagy jelentkezését juttassa el személyesen a 1073 Budapest Dob utca 90. címre a HR Osztály részére, vagy jelentkezzen a www.fokert.hu/allasajanlatok oldalon keresztül.

Jelentkezési email cím megtekintése:

Önéletrajz feltöltési feltételek

Tudomásul veszem, hogy a FŐKERT Nonprofit Zrt. az állásra történő jelentkezésem során feltüntetett személyes adataimat a munkakörre való jelentkezési eljárás során célhoz kötötten kezelje, és az adatvédelmi előírásoknak megfelelően nyilvántartsa. A személyes adatok nyilvántartásának célja a FŐKERT Nonprofit Zrt.-nél megüresedő álláshely(ek)re való jelentkezésemmel összefüggő kiválasztási eljárás.

Tudomásul veszem és hozzájárulok, hogy a FŐKERT Nonprofit Zrt. a jelentkezésem során feltüntetett személyes adataimat a jelentkezésem benyújtásának napjától számítva a nyilvántartásában 6 hónapig őrzi, abban az esetben is, amennyiben az általam megjelölt megüresedett álláshelyre való jelentkezésem eredménytelen marad. A 6 hónapos nyilvántartási idő alatt a FŐKERT Nonprofit Zrt. az önéletrajzomban feltüntetett elérhetőségeim bármelyikén kapcsolatfelvételt kezdeményezhet velem, amennyiben a végzettségemnek, szakmai tapasztalatomnak megfelelő álláshely megüresedne.

Tudomásul veszem, hogy a fentiekkel kapcsolatban tiltakozási, hozzájárulásommal kapcsolatban pedig visszavonási jogom van.

Adataim kezelésével összefüggésben a FŐKERT Nonprofit Zrt. HR szervezeti egységénél kezdeményezhetem az adataimhoz való hozzáférést, azok helyesbítését, törlését vagy kezelésének korlátozását. Adataim adathordozhatóságára irányuló kérésem esetén a FŐKERT Nonprofit Zrt. köteles adathordozhatóságra irányuló kérésemet haladéktalanul teljesíteni.

A hozzájárulás visszavonására és az adatok kezelésére vonatkozó egységes tájékoztató elérhető az alábbi linken


A részletes adatvédelmi tájékoztatót az alábbi linken éri el: Részletek