Hírek, kiemelt, Rendezvény

Az Erste Bank csapata 50 zsáknyi szeméttől szabadította meg a Népfürdő utca környékét

Közösségi akcióval tett a közvetlen környezete megszépítéséért az Erste Bank a FŐKERT Nonprofit Zrt-vel együttműködve.  Ez a második ErsTeSzedd akció, idénre a résztvevők száma is nőtt: a tavalyi 90 fős létszám után ezúttal immár 120-an vállalták, hogy a pénteki munkanapjuk végén szemetet gyűjtenek az Erste székház környékén. Az akció eredményeként 50 zsák telt meg szeméttel, amely zöld programhoz Társaságunk biztosította az eszközöket.

Az akció szervezője az Erste Green csoport, a bankon belül Jurgen de Ruijter vezérigazgató-helyettes kezdeményezésére létrejött környezetvédelem és fenntarthatóság iránt elkötelezett, mintegy hatvanfős csapat.  Az Erstében ezek a zöld nagykövetek a környezetvédelmi projektek kezdeményezői, így az ErsTeSzedd akcióé is.
Az ErsTeSzedd akció egyszerre több célt is megvalósít: amellett, hogy a kollégák megtisztítják a munkahelyük közvetlen környékét, felhívják a figyelmet arra, hogy felelősek vagyunk környezetünkért és példát mutatnak a többi kollégának, a járókelőknek. Ráadásul az önkéntes munka mindig értékes tanulságokat szolgáltat, és a közösséget is formálja. Együtt járják a környéket szemeteszsákkal a kezükben boardtagok, vezetők, pénzügyesek, marketingesek, vagy épp a call center munkatársai. Bízunk benne, hogy hamarosan megismételhetjük ezt a közösen létrehozott környezetszépítő akciót.

 

Megosztás

Tulajdonos