Hírek, kiemelt

Fontos tájékoztató a koronavírus terjedése miatt életbe lépett változásokról

A FŐKERT Nonprofit Zrt. a főváros vezetésével együttműködve az alábbi intézkedéseket hozta a koronavírus terjedésének megakadályozása céljából.

 

  • A vészhelyzet időszaka alatt csak és kizárólag az alapfeladatok ellátására és értékmentésre koncentrálunk, amelynek értelmében csökkentett dolgozói létszámmal továbbra is ellátjuk a kötelező szemétszedési közfeladatot, a locsolási feladatokat és a parkszervízzel kapcsolatos teendőket.
  • Termesztőtelepünkön (1106 Budapest, Keresztúri út 130.) a munkavégzés folyamatos marad.
  • Társaságunk Komposzttelepe (1106 Budapest, Keresztúri út 130.) ezen a héten zavartalanul működik a normál a nyitva tartás szerint: H-CS: 7:00-15:20 (behajtás 15:00 óráig) P: 7:00-12:30 (behajtás 12.00 óráig). Ezen időszak alatt rakodógépes kiszolgálás nem lesz elérhető, így komposzt elszállítás esetén rakodást nem tudunk biztosítani.
  • Az általunk fenntartott illemhelyeket erre az időszakra bezárjuk.
  • A közeljövőben megrendezésre kerülő összes kültéri és beltéri rendezvényünket elhalasztjuk, továbbá a hozzánk beérkező faültetéssel és egyéb önkéntes munkálatokkal történő megkeresések időpontjának áthelyezését kérjük.
  • Dob utcai székházunkban dolgozó munkatársaink távmunkában végzik feladataikat, emellett az egyes területeken külön ügyeletet látnak el.
  • A vészhelyzet időszaka alatt, az általunk fenntartott játszótereket a gyermekeink védelme és a koronavírus terjedésének megakadályozása érdekében lezártuk. Erről tájékoztató táblákat is elhelyezünk az érintett játszótereken.
  • Esetleges kérdéseikkel, bejelentéseikkel továbbra is fordulhatnak Ügyfélszolgálatunkhoz a +36 80 277 275 ingyenesen hívható Zöldszámon H-Cs: 07:30-16:00 P: 07:30-12:00 közötti időpontokban vagy elektronikus úton az ugyfelszolgalat@fokert.hu email címen.

 

Társaságunk a fent felsorolt intézkedésekkel kíván hozzájárulni a koronavírus terjedésének megakadályozásához. A jelenlegi egészségügyi helyzet mindannyiunktól fokozott óvatosságot és fegyelmezettséget kíván, ezért türelmüket és megértésüket kérjük!

 

 

Megosztás

Tulajdonos