Hírek

GDPR – Adatvédelmi tájékoztató

FŐKERT HÍRLEVÉL – MARADJUNK KAPCSOLATBAN! VÁRJUK VISSZAJELZÉSÉT!

Eddig is igyekeztünk kétheteti rendszerességgel hírlevélben tájékoztatást adni a munkánkról, illetve értesítést, meghívót küldeni a FŐKERT tevékenységével, aktuális programjaival kapcsolatban mindazoknak, akik partnereinkké váltak, akik feliratkoztak a címlistánkra, akik érdeklődtek a munkánk iránt. Reméljük eddig is hasznosnak tartotta az értesítések segítségével gyorsabban elérhető aktuális tartalmakat és a jövőben is igénybe szeretné venni ezt a szolgáltatást.

Személyes adatainak védelme számunkra eddig is fontos volt. Ezt az adatkezelési biztonsági szintet most még magasabb szintre emeltük. Frissítettük adatvédelmi szabályzatunkat, mely így bővebb tájékoztatást nyújt arról, hogy az FŐKERT Nonprofit Zrt. hogyan védi adatait, és arról is, hogy hogyan élhet az adataihoz fűződő jogaival. Kattintson ide a frissített Adatkezelési Tájékoztató elolvasásához.

Amennyiben Ön hírlevél feliratkozónk és a jövőben is szeretne rólunk hallani és tudni, kérjük erősítse meg ezt felénk egy egyszerű email formájában. Akár csak annyi üzenet, hogy Igen, maradok a levelező listán már nekünk jelzés arra, hogy kapcsolatban maradhatunk. A visszajelzés hiánya a GDPR szerint nem beleegyezés, így ha nem kapunk visszajelzést, akkor nem tudjuk az aktuális híreinkről tájékoztatni és sajnálattal, de törölnünk kell a levelezőlistánkról.

Hírlevelünkre ezen a linken keresztül is feliratkozhat. Amennyiben a hírlevelünket nem akarja a jövőben megkapni, leiratkozhat szintén egy válasz e-mail formájában, vagy a későbbiekben a hírlevél láblécén található leiratkozó linkre kattintva.

Megosztás

Tulajdonos

Relative Posts