Egyéb, Hírek

Hajszálra a győzelemtől – MAKEOSZ KAPU-FA KUPA

Immár nyolcadik alkalommal rendezte meg a Magyar Kertépítők Országos Szövetsége (MAKEOSZ), a már hagyományos decemberi sportrendezvényét, a MAKEOSZ – KAPU-FA KUPA sportnapot, amelyen Társaságunk is részt vett. Idén december 9.-én a Vasas Sport Klub Fáy utcai sporttelepén, fedett műfüves pályán került megrendezésre a mérkőzéssorozat.

Kilenc csapat nevezett a kupára, akik körmérkőzéseket vívtak egymással a továbbjutásért és a győzelemért. A FŐKERT Nonprofit Zrt. két csapattal nevezett a tornán, a zöld mezben játszó FŐKERT IRODA és a fehér mezben játszó FŐKERT FASOR csapatokkal. További csapatok voltak: a Gyermelyi kertépítők, a Kisvakond Kft, a Hungaroplant, a MAKEOSZ elnökség csapata, a Szabó Kertépítő Kft. és a Gyökéritatók csapata, valamint két budapesti kertészeti középiskola diákjai is indítottak csapatokat.

A körmérkőzések eredményeként a döntőt a FŐKERT FASOR csapata játszotta a Varga Márton Kertészeti és Földmérési Szakképző Iskola csapatával. A mérkőzés 2-2-es döntetlenje után a tizenegyesek következtek. A szerencse ezen a tornán a Varga Márton csapat mellé szegődött és két góllal nyertek a hétméteres párbajban.

A MAKEOSZ kupa gólkirálya a FŐKERT FASOR csapatában játszó Szűcs Géza lett tizenhárom góllal. Gratulálunk a sikerhez!

A MAKEOSZ kupát utoljára 2011-ben a nyerte el a FŐKERT.

Megosztás

Tulajdonos