Hírek

Játszóterek homokozóinak tisztítása

Tisztelt Budapesti Lakosság!

 

Megtisztításra kerülnek a játszóterek homokozói. Folyamatosan dolgozunk az általunk fenntartott játszóterek homokozóinak rendbetételén és a homok megtisztításán. Összesen 4681 m2 játszótéri homokfelület tisztult így meg.

 

Az alkalmazott eljárás a természetet teljes mértékben megkímélő mikrobiológiai tisztítás, amely a homokfelületet 40 cm-es mélységben átforgatja, átszellőzteti és megtisztítja a szennyeződésektől. Ezáltal helyreállítja a homok saját mikrobiológiai védekező rendszerét, amely az öntisztítást a továbbiakban elvégzi a homok teljes térfogatában. A tisztítási folyamat tehát nem használ kemikáliát, nem terheli a környezetet, nem veszélyes sem a gyerekekre, sem az állatokra.

A gépezet az 5 mm-nél nagyobb hulladékot kirostálja, a mély levegőztetés által a bakteriális egyensúlyt helyreállítja, az összetömörödött homok eséscsillapító tulajdonságai a 40 cm mélységű lazítás által megjavulnak: a homok puhává és lazává válik.

Az eljárás megfelel az előírt követelményeknek: mind higiéniai (mikrobiológiai szennyezettség), mind biztonságtechnikai (üvegszilánkok, injekciós tűk általi sérülésveszély) szempontból.

(A munkálatokat végző cég: S-TÉR KFT.)

 

Szent István park – előtte Fotó: S-Tér Kft. Sandmaster technológia

Szent István park – előtte Fotó: S-Tér Kft. Sandmaster technológia

Fotó: S-Tér Kft. Sandmaster technológia

 

Szent István park – utána Fotó: S-Tér Kft. Sandmaster technológia

Szent István park – utána Fotó: S-Tér Kft. Sandmaster technológia 

 

 

 

Megosztás

Tulajdonos