Hírek

Karácsonyfa rengeteg idén is.

A FŐKERT Nonprofit Zrt. az elmúlt évek hagyományaihoz híven, idén is megszervezi a “Környezettudatos karácsony – már óvodás/kisiskolás kortól kezdve” elnevezésű programját, melynek elsődleges célja, hogy a gyerekek környezettudatosan készüljenek a Karácsonyra, s hogy megtanulják: nem csak az lehet szép és értékes, amit készen lehet vásárolni, sokkal nagyobb értékkel bír az, amit ő maguk készítenek el.

Az idei évben – hagyományteremtő szándékkal – a gyerekek által feldíszített Stilizál Karácsonyfák az Advent Budapesten kulturális téli fesztivál és karácsonyi vásáron kerülnek felállításra, ott fogják ünnepi díszbe öltöztetni a Városháza Parkot. Mint minden évben, idén is a gyerekek és természetesen az óvó nénik, tanító nénik segítségét kérjük a fenyőfák feldíszítésében! A FŐKERT Nonprofit Zrt. biztosítja az óvodák/iskolák részére az ~ 1 méter magas × ~ 70 cm széles, sötétzöldre fújt “stilizált karácsonyfát” (háromszög), melyek feldíszítésével (újrahasznosított és/vagy természetes anyagokkal) a gyerekeket bízzuk meg.

A fenyőfák oda-, illetve visszaszállítását Budapest területén belül társaságunk szükség esetén megoldja.

Jelenleg még 100 db fenyőfa áll a rendelkezésünkre, így ha szeretnék, hogy az óvoda/iskola részt vegyen ebben az akcióban, úgy jelezzék a marketing@fokert.hu e-mail címen, hogy hány darab fenyőfa feldíszítésével tudnak hozzájárulni az akció sikerességéhez.

A fenyőfákat 2014. november 7-től szállítjuk ki /illetve előzetes egyeztetés után átvehetőek a Dob utcában/ és 2014. november 24-i héten szállítjuk vissza.

[av_gallery ids=’697,693,695′ style=’thumbnails’ preview_size=’portfolio’ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’shop_thumbnail’ columns=’5′ imagelink=’lightbox’ lazyload=’avia_lazyload’]

Megosztás

Tulajdonos

Relative Posts

Üzenetírás

Üzenetírás