Hírek

Kérdőív a Budapest II. kerület, Hármashatár-hegy, Szépvölgyi út végén található mintaterület látogatói részére

Budapest Főváros Önkormányzata és a FŐKERT Nonprofit Zrt. partnerként részt vesz az Interreg Duna Transznacionális Program keretében megvalósuló, DTP2-018-2.2 azonosító számú, Urbfordan című projektben, amely a városi erdők hosszú távú, fenntartható kezelését, valamint természetvédelmi szempontokat szem előtt tartó rekreációs fejlesztését célozza meg. A pályázat keretében egy mintaprojekt megvalósítása is megtörténik, melynek fókuszterülete Budapest II. kerületében, a Szépvölgyi út végén található.

A rekreációs, szabadidős fejlesztéseket úgy kell megtervezni, hogy közben a természeti értékek is megóvására kerüljenek, a természetközeli élőhelyek aránya lehetőleg növekedjen, illetve azok állapota javuljon.

Budapest Főváros Önkormányzata és a FŐKERT Nonprofit Zrt. számára kiemeleten fontos, hogy a projekt tervezése és megvalósítása a mintaterület érintettjeinek, tehát a látogatóknak és a használóknak minél szélesebb körű bevonásával történjen meg, így szeretnénk megismerni az Ön álláspontját a témával kapcsolatban.

Kérjük, hogy a következő kérdőív kitöltésével segítse erőfeszítéseinket a projekt minél hatékonyabb és sikeresebb megvalósítása érdekében!
https://docs.google.com/forms/d/1H-1XGIcEytjqUVXGB0y0O16Rs7rjymuTssnJOW4kfp4/viewform?edit_requested=true

A projektről további információ a http://www.interreg-danube.eu/approved-projects/urbfordan linken érhető el.

A projekt mintaterülete, amelyre a kérdőív vonatkozik a Szépvölgyi út végén található parkolók és azok környezete.

Megosztás

Tulajdonos