Hírek, kiemelt

Miénk itt a Park! 2018

Tavasszal ismét “Miénk itt a Park”! A FŐKERT Nonprofit Zrt. idén is megrendezi parkszépítő önkéntes akcióját, melynek helyszíne a Népliget, időpontja pedig a Föld Napjához kapcsolódva 2018. április 21., szombat. A rendezvény keretein belül cserjeültetésben, füvesítésben, gyöngykavics-terítésben segíthetnek az önkéntes érdeklődők és egy középiskolai padfestő pályázatra is sor kerül. Szépítsük meg együtt a Népligetet!

A kertészeti munkákra minden korosztály, iskolák, osztályok, cégek, társadalmi szervezetek, egyesületek és egyéni jelentkezők jelentkezését várjuk.

 

“Miénk itt a Pad!”

Pályázat középiskolások részére

Tervezzétek és fessétek meg álmaitok padját!

A Miénk itt a Park! rendezvény keretén belül kerül sor a Miénk itt a pad! programra.

A FŐKERT Nonprofit Zrt. pályázatot hirdet középiskolások számára a parkban található padok egyedi díszítésére.  

Bármilyen kreatívval pályázhattok (szabadkézzel rajzolt vagy elektronikus formában elkészített tervvel), melyet küldjetek meg a kommunikacio@fokert.hu e-mail címre. Kérjük írjátok meg az iskolát, osztályt, csapatotok nevét, a pályamunka címét és elérhetőségeiteket is. Legfeljebb 3-6 fős csapatok jelentkezését várjuk.

Az elbírálás után értesítünk benneteket a megvalósítás részleteiről. A pályaműveket a 2018. április 21-én, szombaton megrendezésre kerülő rendezvényünk keretein belül tudjátok megfesteni. A festéket és az eszközöket a FŐKERT Nonprofit Zrt. és a PPG Trilak Kft. biztosítja.

A fent említett tevékenységeket (kerti munkák, padfestés) az 50 órás közösségi szolgálatotokba is be tudjátok számítani – csak hozzátok magatokkal a pecsételős füzeteteket!

A kertészeti tevékenységekre jelentkezés határideje: 2018. április 19. 16:00

Miénk itt a Pad! pályamunkák beérkezésének határideje: 2018. április 16. 12:00

 

Jelentkezés a kommunikacio@fokert.hu email címen, a tárgyba kérjük feltüntetni:

Kertészeti munkákra jelentkezés: Miénk itt a Park!

Padfestő pályázatra jelentkezés: Miénk itt a Pad!

 

A FŐKERT Nonprofit Zrt. fenntartja a jogot a beérkezett pályaművek megvalósítás előtti előzetes elbírálására és a helyszíni kivitelezés felülbírálására.

 

Térkép:

 

Itt találtok egy sablont a padtervezéshez:

 

További információ:

email: kommunikacio@fokert.hu

tel.: +36 20 468 9926

Megosztás

Tulajdonos