FAÜLTETÉS

Budapest kiemelten kezelt zöldfelületein növénytelepítés csak a területeket kezelő szakcég, a FŐKERT Nonprofit Zrt. közreműködésével történhet, biztosítva ezzel a szakszerű munkavégzést, a megfelelő minőségű növényanyagot és a parktervezési, városépítési szempontok figyelembevételét.

Társaságunk felkérés esetén javaslatot ad helyszín(ek)re, fafaj(ok)ra, valamint ajánlatot ad a munkára, mely tartalmazza a gödörásást, talajcserét, növényt, segédanyagokat (karók, kötöző, dréncső), szállítást és az ültetést. Kérjük figyelembe venni, hogy fakitermelési/ültetési időszakban (március-április és október-november) van mód földlabdás növények ültetésére, melyek ára jóval kedvezőbb, mint az egész évben ültethető konténeres (edényes) növényeké.

Opcionálisan van lehetőség típustábla kihelyezésére, ahol a keretes táblatartót telepítéssel együtt Társaságunk biztosítja, a tábla szöveges felületének előállíttatása, beszerzése a megrendelő feladata. Az ültetés előre egyeztetett időpontban kertészeink igényelt mértékű közreműködésével történik.

Várjuk ajánlatkérését!

Kapcsolat

Email

kommunikacio@fokert.hu