A budapesti közmű szolgáltatók bemutatkozása

Budapest mindennapi működését a Fővárosi Önkormányzat a közműcégein keresztül biztosítja. Ezek a vállalatok és a munkatársaik nyújtják azokat az alapszolgáltatásokat, amelyeket ma minden budapesti természetesnek vesz. Mert ezek a közszolgáltatások teszik élhetővé a várost, ezek adják a hétköznapok biztonságát.

www.vedjukmegbudapestet.hu

A megtekintéshez szükséges jelszó: budapest

Budapest Európa Sportfővárosa 2019 projekt

A fővárosban számtalan alternatíva kínálkozik a szabadidő, kültéri eltöltésére az ápolt zöldfelületektől kezdve, a szórakoztató és játékos kikapcsolódási lehetőségeken át a szabadtéri sportokig.  A „Budapest 2019 – Európa Sport fővárosa” programsorozat keretében – amelynek kiemelt célja, hogy minden eddiginél nagyobb hangsúlyt kapjon a szabadtéri sport és rekreáció a városlakók életében – hét új családi szabadidőparkkal gazdagodik a főváros. A FŐKERT Nonprofit Zrt. gondozásában megvalósuló beruházások a meglévő funkciók bővítését, többgenerációs sport- és szabadidő terek kialakítását, valamint a zöldfelületek megújítását foglalja magában.

Faápolás - FŐKERT a fákért

Parkfenntartási munkálatok

Rovarhotelek szerepe a városban

Egynyári ágyások madártávlatból (2020)

Egynyári- és évelő virágbemutató (2020)

Örökzöld történetek

 Az „Örökzöld történetek” sorozat célja, hogy a FŐKERT Nonprofit Zrt. mai tevékenységét, fejlesztéseit, a fővárosi zöldterületek kezelésében betöltött szerepét közérthetően és látványosan mutassa be a nézőnek. Az epizódok mindegyike a FŐKERT szerteágazó tevékenységének egy-egy szeletét dolgozza fel, a tervezéstől kezdve a faápoláson, a természetvédelmi területek kezelésén át az innovatív fejlesztések bemutatásáig.